25 Kasım 2007 Pazar

Square Enix, Lord of Vermilion Oyununu Duyurdu


Final Fantasy, The Dragon Quest ve Kingdom Hearts serileri ile yakından tanıdığımız Square Enix firması jetonlu oyun makineleri sektörü üzerine açıklanan pozitif eğilimli finansal raporların ardından yeniden bu sektöre milyon dolarlık yatırımlar yapmaya başladı. Trading Card RPG türündeki Lord of Vermilion oyunu ise bu yatırımın ilk ayağı niteliğinde.


Game Watch sitesinde yayınlanan detaylara göre, kart tabanlı Lord of Vermilion oyunu Final Fantasy serilerindeki yaratıklardan geniş bir yelpazede seçilebilir karakterlere ve her birinin kendine has özellikleri bulunan objelere (item) sahip çoklu oyuncu destekli bir sisteme sahip.


Ağ üzerinden oynanan oyun Japonya'nın internet ağını kullanarak ülke içerisindeki tüm Lord of Vermilion arkeyd makinelerini ortak bir sunucu ile bir araya getirerek oyuncuların gerçek zamanlı olarak oyun içerisinde etkileşebilmelerini sağlıyor.

Oyuna ait Location Test'ler (yerinde deneme) ise 7 aralık itibariyle Japonya'nın bir çok noktasında eş zamanlı olarak başlayacak.

0 yorum: